Biudžetinė įstaiga, 191777611, Aukštaičių a. 10, Subačius, LT-40406 Kupiškio r.,  tel.: 8-459-55285, e.paštas: rastine@gimnazija.subacius.lm.lt

Kupiškio r. Subačiaus gimnazija

Ugdymas karjerai

2017-05-31

2016-2017 mokslo metais gimnazijoje buvo vykdomas karjeros ugdymo projektas ,,Tavo pasaulis – tavo kelias į sėkmę“, kurio metu mokiniai galėjo ugdytis karjeros kompetencijas, būtinas sėkmingam mokymosi krypties, profesijos, darbinės veiklos pasirinkimui. Dalykų mokytojų, klasės auklėtojų, bibliotekininkės diskusijų su mokiniais metu buvo siekiama nutiesti tiltą tarp šeimoje ir mokykloje ugdomų įgūdžių. Atliekant profesijos pasirinkimo

testus buvo siekiama atsakyti į klausimus: kas aš esu? ką aš galiu? ko man reikia? ko aš noriu?

Projekto metu vyko susitikimai su buvusiais gimnazijos mokiniais, profesinių mokyklų, kolegijų bei universitetų atstovais, buvo diskutuojama apie tų mokymo įstaigų studijų programas, stojimo sąlygas. Susitikimo su Panevėžio darbo biržos Kupiškio skyriaus darbuotojais metu buvo pristatomi įvairūs projektai bei paklausiausios profesijos tiek rajone, tiek respublikos mastu.

Pagrindiniai projekto uždaviniai buvo padėti mokiniui ugdyti savarankiškumą, smalsumą, atsakomybę. Išmokyti efektyviai naudoti karjeros informaciją, kelti sau karjeros tikslus.

Mokytoja Vida Šateikienė

Elektroninis dienynas

 

 

 

Kiekvienas sistemos vartotojas turi prisijungimo vardą ir slaptažodį. Jei iškilo neaiškumų, klauskite gimnazijos administracijos.

UTA

uta