Biudžetinė įstaiga, 191777611, Aukštaičių a. 10, Subačius, LT-40406 Kupiškio r.,  tel.: 8-459-55285, e.paštas: rastine@gimnazija.subacius.lm.lt

Kupiškio r. Subačiaus gimnazija

Dalyvavimas Atvirų durų dienoje

2024-04-11

Balandžio 11 dieną gimnazijos ir skyriaus mokiniai dalyvavo Kupiškio technologijų ir verslo mokyklos Atvirų durų dienoje. Atvirų durų dienų tikslas – pademonstruoti daugybę galimybių, kurias profesinis mokymas suteikia jaunimui, taip pat parodyti profesinio mokymo pridėtinę vertę ekonomikai, ateities darbo rinkai bei gebėjimams.

Visiems atvykusiems buvo sudarytos galimybės savo akimis pamatyti profesinės mokyklos erdves bei geriau susipažinti su  mokykla: ko ir kaip čia galima mokytis, kokia infrastruktūros plėtros projekto lėšomis įsigyta nauja įranga ir technika naudojama mokantis, kur galima atlikti praktikas, o vėliau ir įsidarbinti, kokios galimybės išvykti į stažuotes užsienyje ar mokytis pameistrystės mokymosi forma.

Karjeros specialistė Neringa Kalvelytė

 

Elektroninis dienynas

 

 

 

Kiekvienas sistemos vartotojas turi prisijungimo vardą ir slaptažodį. Jei iškilo neaiškumų, klauskite gimnazijos administracijos.

UTA

uta